Yeni Nesil Paylaşım Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Yeni Nesil Paylaşım Forumu

HoşGeldiniz Misafir
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En iyi yollayıcılar
BuSe
Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Vote_lcapKaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Voting_barKaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Vote_rcap 
SeDa
Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Vote_lcapKaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Voting_barKaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Vote_rcap 
kruspeboy
CeSuR
uyuz
princess_avril

Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu

3 posters
YazarMesaj
kruspeboy
Forum Devil Mod Adayı
Forum Devil Mod Adayı
kruspeboy

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : https://turuncuforum.yetkin-forum.com
Ruh Haliniz : Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Komik10

Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Empty
MesajKonu: Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu   Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 10:24 am

İlçe Lig Heyeti tarafından düzenlenen 2008-2009 öğretim yılı Kaymakamlık Kupası Küçükler Futbol Müsabakaları dün yapılan final maçlarıyla sona erdi.
16 ilköğretim okulu takımının katıldığı müsabakaların fina linde Çınar İlköğretim Okulu’nu 4-0 yenen TSO Gazi İlköğretim Okulu bi rinci olmayı başardı.Çınar İlköğretim Okulu’nun ikinci olduğu müsabaka larda Engürücük İlköğretim Okulu Cumhuriyet İlköğretim okulunu 2-1 yene rek üçüncü sırayı aldı. Olimpik Halı Saha'da oynanan final maçlarına Kaymakam Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Mehmet Turgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen ile birlikte İl Lig Heyeti Sekreteri Ersin Yılmaz, İl Futbol Sorumlusu Metin Begüm ve okul müdürleri ile takımlarını destekleyen öğrenciler katıldı.İlk yarısı TSO Gazi İlköğretim Okulu’nun üstünlüğünde geçen final maçında ikinci yarıda da bu üstünlüğünü sürdüren ve ikinci yarıda bir gol daha bularak maçtan 4-0 galibiyetle ayrılan maçtan sonra düzenlenen törenle takımlara kupaları ve madalya ile katılım sertifikaları verildi.
BuSe
Düzenleyici
Düzenleyici
BuSe

Kadın
İş/Hobiler : öqrenci
Ruh Haliniz : Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Korkmu10

MesajKonu: Geri: Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu   Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 1:09 pm

1.olamadıqın için üsüldünmü
SeDa
Düzenleyici
Düzenleyici
SeDa

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap : olsaaa
Ruh Haliniz : Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Shock10

MesajKonu: Geri: Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu   Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 1:50 pm

şehit cemal ilk üçe girerdi

Kaymakamlık Kupası TSO Gazi İlköğretim’in oldu
1 sayfadaki 1 sayfası