Yeni Nesil Paylaşım Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Yeni Nesil Paylaşım Forumu

HoşGeldiniz Misafir
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Toplam Mesajınız: 0

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
En iyi yollayıcılar
BuSe
Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Vote_lcapKaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Voting_barKaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Vote_rcap 
SeDa
Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Vote_lcapKaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Voting_barKaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Vote_rcap 
kruspeboy
CeSuR
uyuz
princess_avril

Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu

2 posters
YazarMesaj
kruspeboy
Forum Devil Mod Adayı
Forum Devil Mod Adayı
kruspeboy

Erkek
İş/Hobiler : Öğrenci
Lakap : https://turuncuforum.yetkin-forum.com
Ruh Haliniz : Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Komik10

Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Empty
MesajKonu: Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu   Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 10:25 am

2008-2009 eğitim ve öğretim yılı Kaymakamlık Kupası Küçükler Futbol Müsabakalarında finalistler belli oldu.
İlçe Lig Heyeti tarafından düzenlenen müsabakalarda, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlköğretim Okulu, Çınar İlköğretim Okulu, Engürücük İlköğretim Okulu takımları finale kaldılar. Finale kalan
takımlar arasında Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Ticaret ve Sanayi Odası Gazi İlköğretim Okulu futbol takımı ile 28 Kasım 2008 Cuma günü saat 14.oo’de, Çınar İlköğretim Okulu ile Engürücük İlköğretim Okulu aynı gün saat 14.45 de karşılaşacaklar. Daha sonraki karşılaşmalar ile 2 Aralık 2008 Salı günü yapılacak. Futbol müsabakala rını kazanan okul takımları 2 Aralık 2008 günü saat 13.oo’de birincilik ve ikincilik için, aynı gün saat 13,45’de ikincilik ve üçüncülük için karşılaşacaklar. Öte yandan, yapılan açıklamada
2 Aralık 2008 günü saat 14.30’da ise Olimpik Halı Sahada ödül töreninin düzenleneceği bildirdi
SeDa
Düzenleyici
Düzenleyici
SeDa

Kadın
İş/Hobiler : öğrenci
Lakap : olsaaa
Ruh Haliniz : Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Shock10

Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Empty
MesajKonu: Geri: Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu   Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu Icon_minitimeC.tesi Ara. 13, 2008 1:51 pm

olmuş bitmiş işte

Kaymakamlık Kupası finalistleri belli oldu
1 sayfadaki 1 sayfası