lçe Lig Heyeti tarafından düzenlenen 2008-2009 öğretim yılı Kaymakamlık Kupası Küçükler Futbol Müsabakaları dün yapılan final maçlarıyla sona erdi.
16 ilköğretim okulu takımının katıldığı müsabakaların finalinde Çınar İlköğretim Okulu�nu 4-0 yenen TSO Gazi İlköğretim Okulu birinci olmayı başardı.Çınar İlköğretim Okulu�nun ikinci olduğu müsabakalarda Engürücük İlköğretim Okulu Cumhuriyet İlköğretim okulunu 2-1 yenerek üçüncü sırayı aldı. Olimpik Halı Saha'da oynanan final maçlarına Kaymakam Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Mehmet Turgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ercümen ile birlikte İl Lig Heyeti Genel Sekreteri Ersin Yılmaz, İl Lig Heyeti Futbol Sorumlusu Metin Begüm ve Okul Müdürleri ile takımlarını destekleyen öğrenciler katıldı.İlk yarısı TSO Gazi İlköğretim Okulu�nun üstünlüğünde geçen final maçında ikinci yarıda da bu üstünlüğünü sürdüren ve ikinci yarıda bir gol daha bularak maçtan 4-0 galibiyetle ayrılan maçtan sonra düzenlenen törenle takımlara kupaları ve madalya ile katılım sertifikaları verildi.